Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ηχογράφηση μεγάλου χορωδιακού έργου του Χάρη Κανάκη στην Αμερική


Αγαπητοί φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω, πως έκλεισε μεγάλη συμφωνία με σπουδαία χορωδία της Μινεάπολης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την εκτέλεση του μεγάλου χορωδιακού μου έργου, πού είναι αφιερωμένο και εμπνευσμένο από τον Άγιο Εφραίμ, για μικτή χορωδία και ηθοποιό (έργο του 2018).
Το μέρος της χορωδίας θα ηχογραφηθεί στις 15 Οκτωβρίου του 2019 στην Αμερική, ενώ το ίδιο περίπου διάστημα θα ηχογραφηθεί το μέρος του ηθοποιού στην Ελλάδα. Ολόκληρη η παραγωγή θα κυκλοφορήσει σε δίσκο αλλά και στο διαδίκτυο το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα του 2019.
Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη μία και είμαι ο μοναδικός Έλληνας συνθέτης που συνεργάζεται με αυτή τη σπουδαία χορωδία.
Παραθέτω την παράγραφο σχετικού κειμένου της χορωδίας που αναφέρεται στις χώρες συνεργατών συνθετών. 
(Αμερική, Βραζιλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ισραήλ και Ιαπωνία)
"As you may know, the "First Readings Project" is a professional chamber choir producing high-quality recordings of new or unperformed choral works. Since 2012, we have documented over 150 works by composers from all over the United States as well as from Brazil, Greece, Germany, Israel, and Japan".

Χάρης Κανάκης
Συνθέτης-Πιανίστας-Συγγραφέας
Μέλος ΕΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...