Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

News about Impro. Session "Haris Kanakis and friends" (27-11-16)

Χάρης Κανάκης


27-11-16 Σχολή "Κ. Μπεχράκη Βριλήσσια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την στήριξη και την αγάπη! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν καλλιτέχνη να παίζει μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Και σε αυτό το session δοκίμασα καινούρια πράγματα στους αυτοσχεδιασμούς μου προσπαθώντας να εξελίξω το στυλ και την τεχνοτροπία. Μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού. Το ταξίδι συνεχίζεται!

Η ηθοποιός Κλέλια Φελεσάκη

Με τον συνθέτη και καλό φίλο Κ. ΛυγνόΠαρά τον άσχημο καιρό, η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη με το παρατεταμένο χειροκρότημα να ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας! Σημαντική η παρουσία των συνθετών Παναγιώτη Θεοδοσίου και Κωνσταντίνου Λυγνού, πάνω σε έργα των οποίων αυτοσχεδίασα.
Η εκφραστική νέα ηθοποιός Κλέλια Φελεσάκη εντυπωσίασε ερμηνεύοντας έναν από τους θεατρικούς μονολόγους μου και θυμίζοντας σε ορισμένους θεατρόφιλους τα πρώτα βήματα της Κάτιας Γέρου στο Θέατρο Τέχνης.

Η παρουσιάστρια της συναυλίας φιλόλογος Μαρία Παπαδάκη

Λάζαρος Μπισμπίκης

Διονύσης Νήρος

Νίκος Πιπινέλλης


Η φιλόλογος Μαρία Παπαδάκη, μας παρουσιάζει στο κοινό και οι Λάζαρος Μπισμπίκης, Διονύσης Νήρος και Νίκος Πιπινέλλης αυτοσχεδιάζουν υποδειγματικά! Οι συνεργάτες μου στο 1ο Improvisation Session! Περήφανος για όλους τους, δικαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις επιλογές μου!

Μιλώντας στο κοινό. Δεξιά μου ο συνθέτης Παναγιώτης Θεοδοσίου


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο περιοδικό της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών "ΠΟΛΥΤΟΝΟ", το πολιτιστικό site TAR, σε όλες τις ιστοσελίδες αλλά και τους φίλους που προώθησαν και προέβαλαν την συναυλία μας και κατ' επέκταση την αυτοσχεδιαστική αλλά και σύγχρονη μουσική. Όπως και στην οικογένεια Κυριάκου Μπεχράκη για την φιλοξενία και στήριξη εδώ και πολλά χρόνια!

Εκτός των πολλών άλλων αγαπητών φίλων, μας τίμησε με την παρουσία του ο διακεκριμένος, οικονομολόγος Κώστας Χαραλαμπίδης, οι φημισμένοι οφθαλμίατροι Βασίλειος Τσίγκος και Δημήτριος Παπαδάκος, ο π. υποψ. Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλ/φειας-Χαλκ/νας Χρήστος Κοπελούσος, ο πρόεδρος του συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου, η δημοσιογράφος Κατερίνα Καπερναράκου και οι οικογένειες Κωνσταντίνου Λαδόπουλου, Αλέκου Γούλα, Νίκου Ξανθόπουλου, Αντωνίου Φελεσάκη και Σπύρου Σαγιά, τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ!

Χάρης Κανάκης
Συνθέτης-Πιανίστας

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη βραδιά, εξαιρετικοί ερμηνευτές! Χάρη μου, η ευχαρίστηση να ακούσω το θέμα μου τόσο "έξυπνα" και πρωτογενώς δημιουργικά, αλλά και με αυτοσχεδιαστική ετοιμότητα και μεθοδικά ερμηνευμένο, ήταν όλη δική μου. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Το σπίτι της οδού Υακίνθου" το νέο βιβλίο του Χάρη Κανάκη.

Στις 12 Ιουλίου του 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου με το γενικό τίτλο "Το σπίτι της οδού Υακίνθου" από τις εκδόσεις Αn...