Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Ο "Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών" θριαμβεύει και πάλι στο Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών!Άλλη μια "Θεματική Μεγάλη Συναυλία" του πολύ δραστήριου Ωδείου "Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών" ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη, όπως πάντα, επιτυχία! Η αίθουσα συναυλιών του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου ασφυκτικά γεμάτη με ένα διψασμένο, για όμορφες ερμηνείες, κοινό που επιβράβευσε με πολύ ζεστό χειροκρότημα όλους τους συμμετέχοντες!
Είχα την τιμή και την χαρά να εμφανιστώ στο τέλος του προγράμματος και να κλείσω με τους αυτοσχεδιασμούς μου τούτη την υπέροχη βραδιά της 18ης Μαίου!
Η τιμή και η ευθύνη πολύ μεγάλη και εύχομαι πραγματικά να ξαναέχω αυτό το γλυκό βάρος στις πλάτες μου.


Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους καλούς φίλους, συναδέλφους και μαθητές που ήταν και απόψε κοντά μας σε αυτόν τον όμορφο συναυλιακό χώρο. Η παρουσία τους μας έδωσε μεγάλη χαρά, σε μια συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Ο δάσκαλός μας Γιάννης Αυγερινός προλογίζει.


Όλοι μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον δάσκαλό μας! Ο Γιάννης Αυγερινός ακούραστος και μεθοδικός, οργανώνει και υλοποιεί εδώ και πάνω από μια εικοσαετία τις θρυλικές πια ,"θεματικές συναυλίες" του ωδείου του, "Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών". Στις φωτογραφίες, η στιγμή που προλογίζει την συναυλία, αναλύοντας με δύο λόγια την σημασία και προσφορά του Ιταλικού πνεύματος στον παγκόσμιο πολιτισμό και μια από τις πολλές υποδειγματικές του πιανιστικές συνοδείες. Maestro, per salutare!

1 σχόλιο:

Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 12-2-19.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τρίτη 12-2-19.  Μία ακόμη εξαιρετική συναυλία της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών με το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης ...