Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Βραδιά Χορού από την Σχολή Μπαλέτου "ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ"


Σε πρώτο πλάνο η Κλέλια Φελεσάκη
Την Κυριακή στις 28 Απριλίου 2013 είχα τη χαρά να βρεθώ με φίλους στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέου Ηρακλείου όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια παρουσίαση της δουλειάς της Σχολής Μπαλέτου ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ.
 Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που εντυπωσίασε όλους όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Οι εμπνευσμένες χορογραφίες και η επιλογή των μουσικών θεμάτων μας ταξίδεψαν και μας γέμισαν συναισθήματα και εικόνες.
Οι χορεύτριες, όλων των ηλικιών, έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε κίνηση με επαγγελματική ευσυνειδησία και ταλέντο, ένα ταλέντο που ξεχύθηκε  με το εισαγωγικό Bolero, πλημμύρισε την αίθουσα με το La Follia-Vivaldi σε μοντέρνα χορογραφία και τέλος ξεχείλισε με το ονειρικό Pas De Quatre. Στο τελευταίο ξεχωρίζω την Ζβαρνιά Κατερίνα που μας θύμισε τις διαφορές του επαγγελματία από τον καλό ερασιτέχνη !
Η εκφραστική Κλέλια μας !

Δεν μπορώ να μην αναφέρω εδώ και το όνομα της καλής μου μαθήτριας στο πιάνο Κλέλιας Φελεσάκη που βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες εκ των συμμετεχόντων.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους δούλεψαν για αυτή την όμορφη βραδιά, που μας είπε τόσο απλά και ουσιαστικά πως ο χορός και η κίνηση είναι συνδεδεμένα τόσο έντονα με την ανθρώπινη φύση, μια λεπτομέρεια που ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος έχει ξεχάσει.

Χάρης Κανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...