Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Χάρης Κανάκης μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών


Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές,

  με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω πως από τον Ιούνιο του 2015 (16-6-15) διατελώ νέο μέλος, της ιστορικής Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών (Ε.Ε.Μ.) στις τάξεις της οποίας υπήρξαν μέλη συνθέτες όπως ο Μανώλης Καλομοίρης και ο Αντίοχος Ευαγγελάτος αλλά και σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης ο Θεόδωρος Αντωνίου, ο Γιώργος Κουμεντάκης ο Ιάκωβος Κονιτόπουλος όπως και πολλοί άλλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό και η δραστηριότητά της χρονολογείται από την δεκαετία του 30' με  αυστηρό καταστατικό και προαπαιτούμενα εισδοχής νέων μελών.
  Η επιτροπή της Ένωσης αφού εξέτασε τον φάκελο με τα προαπαιτούμενα που μου ζητήθηκε να καταθέσω από τον Δεκέμβρη του 2014 (έργα, προγράμματα συναυλιών και ζωντανές ηχογραφήσεις από καταξιωμένους σολίστ) έκανε δεκτή την αίτηση εισδοχής μου, απόφαση που δεν είναι άλλο από μια επιβράβευση της 30ετούς πορείας μου στον τομέα της δημιουργίας.
  Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μου διαθέσατε όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθώ καλό χειμώνα, υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας.

Υ.Γ.    Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να διαβάσετε επικαιροποιημένα, βιογραφικό και εργογραφία μου όπως αυτά εμφανίζονται πλέον στο site της Ε.Ε.Μ.

http://www.eem.org.gr/user/chkanakis/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...