Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

MOMIX, Dreamcatcher, στα όρια της ψευδαίσθησης και του ακατόρθωτου. (27 Μαρτίου 2015)



Να λοιπόν κάτι που δύσκολα περιγράφεις! ΜOMIX, ένα υπερθέαμα που θυμάσαι για χρόνια. Η αίθουσα "Τριάντη" στο Μέγαρο κατάμεστη. Η υποβλητική μουσική σε βοηθάει στο μαγεμένο ταξίδι που αρχίζει. Η κίνηση του ανθρώπινου σώματος ακροβατεί στα όρια της ψευδαίσθησης και του ακατόρθωτου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην εντύπωση που σου δίνεται παρά να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τί είναι αυτό που βλέπεις και πως ερμηνεύεται. Να επιτρέψεις σ' αυτούς τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες να σε ξεγελάσουν να σε συνεπάρουν και να σε οδηγήσουν εκεί που θέλουν αβίαστα και κλιμακώνοντας ένα πρόγραμμα που όμοιό του δεν υπάρχει.


 Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερη ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο! Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο , τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική. Κυρίες και κύριοι, χαλαρώστε και ζήστε το όνειρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...