Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Χορωδιακό έργο αφιερωμένο στην Παναγία, του συνθέτη Χάρη Κανάκη, εκτελείται στην Αμερική. (Minneapolis-USA, 2-11-18)

Τα μέλη της χορωδίας FIRST READING PROJECT


 https://soundcloud.com/first-readings-project

Το χορωδιακό μου έργο για μικτή τετράφωνη χορωδία με τίτλο "LILY OF HEAVEN" επιλέχτηκε από σπουδαίο αμερικανικό Project που προωθεί την σύγχρονη χορωδιακή μουσική δημιουργία, συνθετών από όλο τον κόσμο. 
Η εκτέλεσή του έργου μου έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2018, στον επισκοπικό καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου στην Μιννεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το έργο είναι γραμμένο πάνω σε αγγλικούς στίχους της Αθηνάς Σοφιανού και αναφέρεται στην Παναγία.
Στην ανωτέρω διεύθυνση στο επίσημο SoundCloud της χορωδίας, που αναρτώ, μπορεί κανείς να ακούσει την ερμηνεία του έργου μου από αυτή την εξαιρετική χορωδία (το ηχητικό αρχείο της εκτέλεσης του έργου μου βρίσκεται στην αρχή του καταλόγου και μπορείτε να το βρείτε αμέσως).
Είναι μεγάλη η ευθύνη, η χαρά και η τιμή μια και είναι το μοναδικό έργο από την Ελλάδα μας που βρίσκεται στην εξαιρετική αυτή λίστα!
Εάν επιθυμείτε μπορείτε να ακούσετε επίσης και τα άλλα επιλεγμένα έργα. Το επίπεδο των συνθέσεων που επιλέγονται κάθε φορά είναι πάρα πολύ υψηλό. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Χάρης Κανάκης



Η Χορωδία επί τω έργω.


Χάρης Κανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...