Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

"Thelma & Louise". Ένα στέκι με προσωπικότητα για εκείνους που ξέρουν τι θέλουν.

Να λοιπόν που υπάρχουν ακόμη γωνιές στην πόλη που αποπνέουν εκείνο το πνεύμα της πραγματικής χαλάρωσης και της ηρεμίας. Μέσα στην πληθώρα των μαγαζιών που ξεπηδούν το τελευταίο διάστημα στη πόλη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και στην κουραστική ομοιομορφία και την φασαρία που επικρατεί σε ορισμένα από αυτά, υπάρχει η εναλλακτική πρόταση του νεοφερμένου "Thelma & Louise".



Μία πρόταση για εκείνους που γνωρίζουν από καλή μουσική και ξέρουν τι ζητούν στην έξοδό τους, χωρίς να πελαγοδρομούν στο χάος του mainstream του lifestyle και της πολυκοσμίας. Σημείο αναφοράς η αισθητική που βασίζεται στην λιτότητα κάνει εκείνο το μοναδικό συναίσθημα του οικείου που νιώθεις, ακόμα πιο σημαντικό.



Τον πλήρη και καλά ενημερωμένο κατάλογο για τις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού, συμπληρώνουν τα ακούσματα κλασικής ροκ, ελληνικού και ξένου έντεχνου και ενίοτε οι jazzy πινελιές δίνουν μια άλλη διάσταση στο στέκι που οι παλιοί Φιλαδελφειώτες γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και χρόνια από την εποχή του θρυλικού "Cameo" που άφησε το στίγμα του όσο κανένα άλλο στέκι στη πόλη.



Ελπίζω το "Thelma & Louise" να γίνει το αγαπημένο meeting point ντόπιων και επισκεπτών της πόλης γράφοντας την δική του ιδιαίτερη ιστορία, όπως ακριβώς οι ηρωίδες της ομώνυμης εξαιρετικής ταινίας των αρχών της δεκαετίας του 90'.

Δεκελείας 88 και Επταλόφου 2
143 41 Νέα Φιλαδέλφεια


  Highlights info row image  210-2518952


Κείμενο-παρουσίαση.
Χάρης Κανάκης
Πιανίστας Συνθέτης
http://kanakisharis.wixsite.com/pianist-composer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...