Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Γνωριμία με το Γιάννη Λιανάκη. 
 Γιάννης Λιανάκης

 Ένας από τους συνεργάτες μου τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Λιανάκης, λιτός και ουσιώδης με γνώση πάνω στο θέατρο και την υποκριτική, πατάει σε γερές βάσεις υποδυόμενος ρόλους αντίθετους μεταξύ τους που αποτελούν πρόκληση ακόμα και για έναν ερασιτέχνη ηθοποιό. Στηρίζει δραματουργικά τους πιανιστικούς μου αυτοσχεδιασμούς στα  κείμενα που επιλέγω να συνοδεύουν το καλλιτεχνικό μου εγχείρημα, αποκομίζοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια σε κάθε του εμφάνιση.
"Πλούτος" του Αριστοφάνη

  Ο Γιάννης Λιανάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Έχει ζήσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής του στην Κρήτη. Σπούδασε ηλεκτρονικά, τηλεπικοινωνίες και Η/Υ. Σήμερα εργάζεται πάνω σε αυτά τα αντικείμενα και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.
 
"Πλούτος" του Αριστοφάνη
Με την υποκριτική ασχολείται από μικρή ηλικία, συμμετέχοντας αρχικά σε φοιτητικούς ερασιτεχνικούς θιάσους, έως σήμερα, παίζοντας σε δημοτικές θεατρικές ομάδες. Τα τρέχοντα ενδιαφέροντα του εκτείνονται στον πεδίο της ευρύτερης καλλιτεχνικής έκφρασης, και δεν ορίζονται από στερεότυπες αντιλήψεις.

Χάρης Κανάκης (Συνθέτης-πιανίστας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Informations about my new record label

GIMEL  Genre : Contemporary Classical Catalogue: Phasma-Music 002  UPC:  634654588371    recording: Michał Szostakowski (DUX...